Bravo, ai stil! – Constantia a venit cu sand… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Constantia a venit cu sand… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Constantia a venit cu sand…

ES
Bravo, ai stil! – Constantia a venit cu sandalele rupte in emisiune! ALINA RABUFNESTE: ,,..resturi!"
Bravo, ai stil! – Constantia a venit cu sandalele rupte in emisiune! ALINA RABUFNESTE: ,,Nu ai cum sa te prezinti cu resturi!”

Am ajuns, iata, la finalul unei saptamani pline cu de toate. Am ajuns si in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Conceptul serii este ,,Regi si Regine”. E foarte important de specificat ca cele noua concurente au fost lasate sa-si puna in practica fiecare strop de creativitate si originalitate si tare suntem curiosi ce a iesit.
Ne asteptam la tinute fabuloase, caci momentul in care ne aflam o cere. Pretentiile juratilor sunt tot mai mari, iar ele au fost avertizate, insa ramane la latitudinea lor cat de mult si-au dat silinta, cata munca au depus pentru ceea ce vor prezenta si cat de atente au fost in cursul saptamanii la tot ceea ce Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu au spus.
Sa inceapa defilarile. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 12 mai, in cea de-a sasea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Constantia. In cazul ei, la fel ca la majoritatea concurentelor, saptamana a fost cu urcusuri si coborasuri. A reusit sa si surprinda si sa primeasca maxim de stelute, dar sa si dezamageasca juratii si sa nu reuseasca sa obtina stelele atat de importante. Un lucru e cert, si ea paseste in editia concept ,,Regi si Regine” cu mult mai multe cunostinte, cunostinte pe care speram ca le-a si pus in practica.

In aceasta seara, Constantia este Maria Antoaneta, faimoasa Regina a Frantei, reintrepretata intr-un mod fabulosul, doar ca avem o mica mare problema. Concurenta se prezinta la jurizare cu sandaua rupta, ceea ce o infurie pe Raluca Badulescu: ,,Fetelor, voi nu acordati niciun pic de atentie acestei competitii? Una are rochia cu cateva numere mai mari, alta a venit cu ciorapii rupti..”.
Despre tinuta, colegele nu prea au o parere buna. Nu le place, insa tinuta ii flateaza corpul. Va fi de ajuns pentru jurati, tinand cont de nivelul la care s-a ajuns?

Alina izbucneste in timp ce Constantia este jurizata: ,,Zici ca e calcata de tren. Ma uit la ea si zici ca a fost trasa dupa masina. Dresurile alea nu sunt albe, ci gri. Nu ai cum sa apari aici cu resturile alea. Ai o carpa cu o perna acolo. Nu are legatura cu tine, ci cu articolele pe care le imbraci!”. Ce verdict va primi Constantia in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました