Bravo, ai stil! – Maria nu e fana stilului C… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria nu e fana stilului C… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria nu e fana stilului C…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria nu e fana stilului Carinei: ,,Ca persoana mi se pare draguta si cerebrala!"
Bravo, ai stil! – Maria nu e fana stilului Carinei: ,,Ca persoana mi se pare draguta si cerebrala!”

Am ajuns si in cea de-a saptea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”.
Presiunea deja se resimte, tensiunile sunt la cote alarmante in culise, concurentele izbucnesc si incep usor, usor sa-si spuna parerile, fara sa mai tina cont de suparari si resentimente. Se pune tot mai mult accent pe crearea unui styling, si nu pe prezentarea unor piese vestimentare frumoase. Accesorizarea este esentiala, au avertizat juratii de nenumarate ori, iar in ceea ce priveste partea de beauty, Alex Abagiu a dat si inca da sfaturi numai bune de pus in practica de oricine.
O noua concurenta isi face aparitia in platoul ,,Bravo, ai stil!”, asta pentru in gala concept de vinerea trecuta ne-am despartit de Alina! Despre cine este vorba, va lasam pe voi sa aflati.
Ce tinute ne pregatesc cele noua concurente, ce s-a mai intamplat prin culise, cine cu cine se mai “inteapa”, dar si cine primeste cele trei stelute din partea juratilor, aflati in aceasta seara!

In editia din 15 mai, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Carina.
Carina a varsat lacrimi amare in editia concept ,,Regi si Regine”. Fiind seara de gala, fetele si juratii se asteptau la ceva mai mult, la ceva mai spectaculos. Momentul in care ne aflam si faptul ca am ajuns la sezonul 8, cer multa munca, dedicare, extravaganta si asumare. Daca se va ridica Carina la standardele impuse de jurati, ramane de vazut.

Carina merge sa se inscrie la Facultatea de Teatru, asta pentru ca, evident, vrea sa se faca actrita in viitorul apropiat. Maurice Munteanu vrea sa o auda pe draga noastra concurenta recitand o strofa dintr-o poezie. Daca i-a dat pe spate sau nu, aflati din acest material.

Beatrice, despre tinuta propusa de Carina: ,,Nu as fi pus pantaloni pe sub sacou. Imi place tinuta, imi place sacoul, geanta!”. Si Andreei ii place look-ul conturat de Carina, doar ca face cateva mici modificari.
Maria: ,,Nu sunt fana Carina ca si stil. Carina ca si persoana mi se pare foarte draguta si cerebrala din ce am observat eu saptamana aceasta” – declaratie testimonial.

Suntem curiosi cum vad juratii tinuta Carinei din acesta seara. I-a surprins, nu i-a surprins, a reusit sa faca ceva mai mult, a dat-o iar in bara? Asta vom afla din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました