Bravo, ai stil! – ,,Cea mai sexy din aceasta… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – ,,Cea mai sexy din aceasta… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – ,,Cea mai sexy din aceasta…

未分類
Bravo, ai stil! – ,,Cea mai sexy din aceasta seara!" Carina l-a innebunit pe Maurice Munteanu!
Bravo, ai stil! – ,,Cea mai sexy din aceasta seara!” Carina l-a innebunit pe Maurice Munteanu!

Suntem in cea de-a doua zi a celei de saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Editia de ieri a fost un succes: concurentele au aratat ce pot, ca pot mult mai mult decat se asteptau juratii, ca au foarte multe talente, ca au ajuns la stadiul in care stiu cum sa-si contureze un styling perfect si stiu si ce li se potriveste si ce nu. Tot ieri, o noua concurenta si-a facut aparitia in competitie. Numele ei este Georgiana, o aparitie cuceritoare, care a reusit sa-i surprinda placut pe toti cei din platou.
Astazi ne asteptam la tinute mult mai spectaculoase, mai bune, mai corecte, la idei creative, originale si potrivite pentru momentul in care se afla cel mai tare show de moda din Romania. Fiti cu 👀 pe noi si nu uitati sa va votati favorita! Urmeaza multe, multe surprize!

In editia din 16 mai, cea de-a noua concurenta care ne incanta privirile este Carina. Super sexy si azi, asa cum ne-a obisnuit, dar super, super colorata si fresh, Carina e pregatita sa cucereasca publicul si, bineinteles, pe jurati.
Sa vedem si care va fi verdictul din aceasta seara, caci in ultima vreme a dat rateu dupa rateu.

Carina merge astazi la degustat dulciuri. Vrea sa le aduca si fetele cateva bunatati, caci s-au cam incins spiritele in ultima vreme. Spre cine bate, oare, apropouri?
Maria, despre tinuta propusa de Carina: ,,Imi place stylingul pe care a incercat sa il contureze. Nu-mi plac pliurile din fata, de pe fusta. Per total, imi place!”.

In fata juratilor, Carina a facut furori. Atat va putem spune, a reusit sa-l innebuneasca pe Maurice Munteanu: ,,Esti cea mai sexy din platou in aceasta seara!”. Restul, aflati din acest material!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました