Bravo, ai stil! – Carina, acuzatii indirecte… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, acuzatii indirecte… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, acuzatii indirecte…

ES
Bravo, ai stil! – Carina, acuzatii indirecte la adresa Andreei: ,,Eu nu am rezultate bune pentru…"
Bravo, ai stil! – Carina, acuzatii indirecte la adresa Andreei: ,,Eu nu am rezultate bune pentru ca nu am ajutor!”

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Carina, mai pe sport. De ce, oare? Sa aiba legatura cu povestea?
Carina: ,,Merg la cimitir sa aprind niste lumanari pentru toti cei ce au murit sau mor de grija mea!”.

Pana vom afla verdictul in ceea ce priveste tinuta, mergem in culise, acolo unde Carina a pus, din nou, ce are pe suflet: ,,Eu nu am parte de ajutorul nimanui. Nu am nici studii in moda, fac ce ma taie pe mine capul. Daca e bine, bine, daca nu, nu. Eu nu am de gand sa apelez la nimeni ca sa ma ajute. Nu am pe nimeni langa mine!”. Cu alte cuvinte, faptul ca are rezultate mai slabe decat colegele ei, se datoreaza singuratatii: ,,Orice fel de ajutor ajuta, iar eu, de cand a inceput emisiunea, fac singura!”. Carina a aruncat cateva sageti si catre Andreea: ,,Ai fi surprinsa cate fete au ajutor!”.
Totusi, Andreea o considera cam lenesa pe Carina: ,,Daca iti doresti ceva, trebuie sa te zbati!”.

In ceea ce priveste tinuta propusa de Carina, trebuie sa stiti ca scartaie din toate incheieturile. Corpul ei, din pacate, nu este pus in valoare de ceea ce poarta, iar pe partea de beauty, Alex Abagiu atrage atentia asupra unor aspecte: ,,Trebuie atentie mare la subtilitatea nunatelor!”. Atentie mare trebuie sa aiba si la par, insa nu-i bai, caci rezolva problema fixativul ,,Wellaflex”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました