Bravo, ai stil! – Tinuta Milenei, ,,mama aso… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta Milenei, ,,mama aso… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta Milenei, ,,mama aso…

ES
Bravo, ai stil! – Tinuta Milenei, ,,mama asorteului"! MESAJ PENTRU UN ANONIM: ,,M-ai dezamagit..''
Bravo, ai stil! – Tinuta Milenei, ,,mama asorteului”! MESAJ PENTRU UN ANONIM: ,,M-ai dezamagit..”

Am ajuns si la mijlocul celei de-a saptea saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, iar stacheta a fost ridicata foarte sus. Asteptarile sunt mult, mult mai mari de la o editie la alta. Nu se mai trece cu vederea peste nimic, jurizarile sunt facute la sange, pretentiile sunt enorme, insa, la final, cea mai buna va castiga.
Daca ieri am avut parte de o editie cu suisuri si coborasuri, stati sa vedeti ce surprize v-am pregatit in aceasta seara. Emotii, fericire, tristete, regrete, dezamagiri, laude, critici constructive, dezvaluiri din culise, secrete, acestea sunt doar cateva cuvinte care descriu, pe scurt, editia cu numarul 34. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 17 mai, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Milena, azi roz din cap pana-n picioare.
Ieri a reusit sa surprinda cu tinuta propusa. Juratilor le-a placut si au apreciat faptul ca incepe usor, usor sa-si revina. De-a lungul timpului, ea a tot prezentat tinute bune, doar ca in ultimele saptamani, o da in bara foarte des.

In aceasta seara, Milena merge la un clarvazator. A descoperi si o carte care ii place foarte mult si care, atentie, e inspirata din realitate: ,,Scrisori catre Milena”. Asemeni personajului principal din carte, si a scris cateva scrisori unui..anonim: ,,Si eu mi-as fi dorit sa primesc o scrisoare de la omul acela. Mi-a marcat foarte multi ani din viata!”.

Beatrice, despre tinuta propusa in aceasta seara de Milena: ,,Look-ul tau e foarte armonios si corect. Imi place foarte mult!”.

Raluca Badulescu a asteptat cu nerabdare jurizarea Milenei: ,,Tinuta este foarte buna! Ai venit propusa pana la Dumnezeu si inapoi!”. Laude peste laude si in cazul ei, dar fiti alaturi de noi pana la final. Milena a transmis si un mesaj acelui baiat care i-a frant inima ani la rand.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました