Bravo, ai stil! – Diana, atacata pe internet… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Diana, atacata pe internet… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Diana, atacata pe internet…

未分類
Bravo, ai stil! – Diana, atacata pe internet din spatele unui cont fals: ,,..Iris sau Constantia!"
Bravo, ai stil! – Diana, atacata pe internet din spatele unui cont fals: ,,..Iris sau Constantia!”

Am ajuns si in cea de-a saptea gala a celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D2, de la luni pana vineri, de la ora 19:00.

Conceptul din aceasta seara, ,,Fiesta”, le da celor noua concurente ocazia sa experimenteze noi zone stilistice, sa-si puna creativitatea si imaginatia la contributie, le da ocazia sa ne arate, din nou, ce pot si cat pot, dar mai ales, le da ocazia sa arate cat de multe au invatat in cele sapte saptamani petrecute aici, la ,,Bravo, ai stil!”, alaturi cei mai buni oameni din industria modei si a make-upului: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu.

Concurentele au trecut prin probe de foc toata saptamana. Unele dintre ele au propus tinute demne de trei stele, altele s-au culcat pe-o ureche si au dat fail dupa fail. Important este sa invete ceva din greseli si sa ia toate criticile ca pe niste lectii veritabile. Daca au facut asta, daca au retinut ceea ce juratii le-au spus, daca au tinut cont de sfaturi si indemnuri, dar si ce tinute propun pentru o editie atat de importanta, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita!

In editia din 19 mai, in cea de-a saptea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Diana.
Diana a incercat din rasputeri sa propuna tinute cat mai bune pe tot parcursul saptamanii, doar ca nu prea i-a iesit. Zile la rand a tot dat-o in bara si cand toti credeau ca da, in sfarsit a reusit sa faca un styling de trei stelute, ziua urmatoare dezamagea din nou. Ambitia ei este, insa, foarte mare. Si ea este o lectie pentru noi. Am invatat de ea la ca oricat de multe critici am primi in viata, trebuie sa ne ridicam, sa ne scuturam si sa o luam de la capat cu acelasi entuziasm.
Ce ne propune in editia concept ,,Fiesta”, aflam din acest material.

Pana vom afla care este verdictul juratilor in ceea ce priveste aparitia Dianei din aceasta seara, mergem in culise, acolo unde concurenta a marturisit ca este facuta cu ou si cu otet de un necunoscut, un necunoscut care se ascunde in spatele unui cont fals: ,,M-au afectat comentariile din online. E ok sa vorbesti despre mine prin prisma a ceea ce fac aici, dar nu sa te iei de viata mea din afara acestei emisiuni. Poate ajung sa-mi pierd locul de munca. A inceput sa dea mesaje managerei firmei in care lucrez. Deja s-au luat masuri in privinta asta si usor, usor se afla!”.
Diana banuieste ca este sabotata de cateva concurente din competitie: ,,Nu stiu..Iris, Constantia..”.
Cum raspund cele doua concurente acestor acuzatii, aflam din acest material.

Legat de tinuta, Diana se pare ca da gres si in aceasta seara. Pe Alex Abagiu, ceea ce concurenta propune in aceasta seara, il duce cu gandul la o ,,vitrina de materiale”. In cazul ei, ce este prea mult strica: ,,Sunt prea multe lucruri aruncate unele peste altele!”.
Ce note primeste concurenta, aflati din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Diana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました