Bravo, ai stil! – Georgiana paseste cu stang… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana paseste cu stang… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana paseste cu stang…

ES
Bravo, ai stil! – Georgiana paseste cu stangul in editia concep: ,,Lipseste elementul glam!"
Bravo, ai stil! – Georgiana paseste cu stangul in editia concep: ,,Lipseste elementul glam!”

Am ajuns si in cea de-a saptea gala a celui de-al optulea sezon ,,Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D2, de la luni pana vineri, de la ora 19:00.

Conceptul din aceasta seara, ,,Fiesta”, le da celor noua concurente ocazia sa experimenteze noi zone stilistice, sa-si puna creativitatea si imaginatia la contributie, le da ocazia sa ne arate, din nou, ce pot si cat pot, dar mai ales, le da ocazia sa arate cat de multe au invatat in cele sapte saptamani petrecute aici, la ,,Bravo, ai stil!”, alaturi cei mai buni oameni din industria modei si a make-upului: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu.

Concurentele au trecut prin probe de foc toata saptamana. Unele dintre ele au propus tinute demne de trei stele, altele s-au culcat pe-o ureche si au dat fail dupa fail. Important este sa invete ceva din greseli si sa ia toate criticile ca pe niste lectii veritabile. Daca au facut asta, daca au retinut ceea ce juratii le-au spus, daca au tinut cont de sfaturi si indemnuri, dar si ce tinute propun pentru o editie atat de importanta, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita!

In editia din 19 mai, in cea de-a saptea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Georgiana.
Georgiana este doar de o saptamana in competitie si a aratat ca poate, a aratat ca e potrivita pentru un show de moda si ca are toate atuurile pentru a ajunge pana in finala. Este prima editie concept la care ea participa si a nimerit fix la momentul potrivit. Speram ca acest concept, ,,Fiesta”, sa-i aduca mult noroc si note mari.

Georgiana propune in aceasta seara o explozie de culori, insa daca va fi de ajuns pentru a primi note mari si laude din partea juratilor, ramane de vazut.
Beatrice: ,,Unde este elementul glam?”.

Aceeasi intrebare se aude si din gura juratilor. Tinuta are legatura cu conceptul, insa lipseste elementul glam, asta pentru a putea sa se incadreze perfect in tema.
Raluca Badulescu: ,,Ce-i cu rochia? Ce-i cu ciucurii aia cu care jucau pisicile lui Ion Creanga la soba? Ce e cu parul asta permanent de pe vremea lui Ceausescu?”.
Ce note a primit Georgiana in prima ei gala, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました