Bravo, ai stil! – Carina dezamageste din nou… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina dezamageste din nou… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina dezamageste din nou…

ES
Bravo, ai stil! – Carina dezamageste din nou! ,,Daca puneai flori pe geanta, o duceai la cimitir"
Bravo, ai stil! – Carina dezamageste din nou! ,,Daca puneai flori pe geanta, o puteai duce la cimitir”

Mai este o singura zi pana la cea de-a opta editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, lacrimi de tristete si de fericire, hohote de ras si comentarii acide. Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, cine varsa lacrimi de fericire, cine varsa lacrimi de tristete si de dezamagire, care este concurenta care dezamageste in fiecare zi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus si cat de mult isi doresc fetele sa vada cum o anumita concurenta da gres, aflati chiar in aceasta seara.

In editia din 25 mai, cea de-a treia concurenta la defilare este Carina.
Caria a aflat ca Iris merge la intalnire cu acel baiat de pe internet si, pentru ca e mai curioasa din fire, merge sa o spioneze. Sa fie, oare, tinuta potrivita pentru un spion?

Beatrice, despre tinuta pe care o propune Carina in aceasta editie: ,,Nu pot sa-mi sau seama daca ma deranjeaza vizual acele buzunare. Cerceii mi se par dintr-un alt film si nici geanta nu-mi place!”. Iris, pe de alta parte, spune ca tinuta din aceasta seara, comparativ cu cele prezentate in aceasta saptamana, este cea mai buna, doar ca i se pare neterminat: ,,E mult mai bine, dar fa mai mult!”.

Juratii, in schimb, nu sunt multumit nici astazi de tinuta pe care Carina o propune. Au avertizat-o ca trebuie sa faca neaparat ceva, ca trebuie sa-si adune fortele, altfel viitorul ei in aceasta competitie va fi incert.
Comentariile nu sunt dintre cele mai frumoase. Carina a reusit si in aceasta seara sa dezamageasca, dar cine stie, poate in editia concept de maine ne va arata cat de capabila este de cele mai mari note.
Daca primeste sau nu primeste stele in aceasta seara, aflati din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました