Bravo, ai stil! – Carina, demoralizata: ,,In… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, demoralizata: ,,In… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, demoralizata: ,,In…

ES
Bravo, ai stil! – Carina, demoralizata: ,,Incerc, dar mi-e frica ca nu reusesc!" Juratii, dezamagiti
Bravo, ai stil! – Carina, demoralizata: ,,Incerc, dar mi-e frica ca nu reusesc!” Juratii, dezamagiti!

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Carina.
Carina a fost la un pas de eliminare in editia de vineri. A fost salvata, insa, de votul publicului si iat-o azi aici, in fata noastra, speram noi ca si cu mai multe forte proaspete.

In aceasta seara, Carina merge la Muzeul Satului Banatean, acolo unde va vedea o expozitie de porci, poate pleaca si cu unul acasa. La ce porc se refera, ne lasa pe noi sa interpretam.
Povestea ca povestea, ce ne atrage noua atentia e starea de spirit a Carinei, care declara ca simte extrem de demoralizata din cauza voturilor pe care colegele i le-au dat vineri: ,,Eu incerc, dar na, cand esti afectat, parca nu mai poti sa te concentrezi 100%. Parca mi-e si frica sa mai incerc lucruri, mi-e frica sa gresec. Sunt ingradita!”.

Maurice Munteanu doar atat are de spus: ,,Imi place nuanta rujului si imperiul compleului, in rest.. te-ai cuconit inutil!”. Si el isi da seama ca draga noastra Carina se afla intr-un impas, insa nu se poate ascunde dupa deget. E musai sa-i spuna unde greseste si ce ar trebui sa faca.
E clar, tinuta nu o avantajeaza. Nici Raluca Badulescu nu are o parere prea buna, iar lacrimile nu intarzie sa apara pe fata Carinei.
Daca primeste sau nu primeste cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Carina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました