Bravo, ai stil! – Ultimatum pentru Georgiana… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ultimatum pentru Georgiana… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ultimatum pentru Georgiana…

ES
Bravo, ai stil! – Ultimatum pentru Georgiana: ,,Trebuie sa iesi din zona asta stilistica!"
Bravo, ai stil! – Ultimatum pentru Georgiana: ,,Trebuie sa iesi din zona asta stilistica!”

Am ajuns si in cea de-a noua saptamana a celui mai spectaculos show de moda din Romania. Kanal D2 ne aduce de luni pana vineri, in fata micilor ecrane, de la ora 19:00, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, un sezon aparte. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati favorita.

Dupa o editie concept fenomenala, in urma careia Milena a plecat acasa, urmeaza o saptamana de foc pentru concurentele noastre. Juratii le-au aratat deja ca nu mai iarta nimic, iar daca vor sa obtina stele si note mari, trebuie sa munceasca dublu fata de cum au facut-o pana acum. Pretentiile sunt tot mai mari, emotiile sunt si ele uriase, desi a trecut mult timp de la prima emisie, tensiunile sunt la cote extreme in culise, iar comentariile tot mai acide. Cine va lua cele trei stelute mult asteptate, cine va primi doar critici, cine va primi laude, aflam totul in aceasta editie incendiara.

P.S. – O noua concurenta isi va face aparitia in platou chiar in aceasta seara. Asa ca fiti cu ochii pe noi!

In editia din 29 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta este Georgiana, una dintre cele mai elegante prezente ale acestui sezon. Va fi de ajuns, oare, pentru a putea impresiona juratii? Urmariti acest material si aflti ce ne prezinta Georgiana astazi in materie de styling, dar si care este verdictul juriului.

Georgiana ne incanta si in aceasta seara cu o alta poveste deosebita. Zice ca merge la o intalnire cu Cupidon: ,,Ma uit in jur, toata lumea are pe cineva, numai eu nu!”. De aici si tinuta roz, se pare.
Iris, despre tinuta pe care Georgiana o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta. Ai niste picioare superbe! Se vede ca te simti bine asa. Iti sta foarte bine. Stiu ca se poate mai mult!”.

Aceeasi cerita o au si juratii, sa stiti. De acord, ii sta bine in tinute elegante, o reprezinta, insa vor mai mult din punct de vedere stilistic. Alex Abagiu ii da ultimul avertisment: ,,Ne-ai spus in gala ca o sa lasi genul asta de tinute. Trebuie sa iesi din zona asta!”. Daca va primit Georgiana cele trei stelute si daca va fi depunctata pentru faptul ca nu diversifica, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました