Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce sa spuna … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce sa spuna … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce sa spuna …

ES
Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce sa spuna despre tinuta Mariei! ,,E perfecta"
Bravo, ai stil! – Juratii nu au ce sa spuna despre tinuta Mariei! ,,E perfecta”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre si, de asemenea, am primit-o cu bratele deschise pe noua concurenta, Ioana, cea care i-a trezit lui Maurice Munteanu multe amintiri placute, asta datorita asemanarii izbitoare cu una dintre cele mai bune prietene.
Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 30 mai, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Maria. Despre Maria, mare lucru nu avem de zis. In fiecare zi e perfecta din cap pana-n picioare si reuseste sa primeasca stele si cele mai mari note in editiile concept. Tare suntem curiosi daca si azi prezinta o tinuta fara cusur.

In aceasta seara, Maria merge sa dea o spargere la un magazin de bijuterii. Planul initial il includea si pe iubitul ei, dar a cam lasat-o balta. Pentru ca e femeie independenta, a decis sa continue singura acest plan.
Iris: ,,Imi place foarte mult partea de sus. Imi place parul, imi place geanta. Ma perturba viermisorii de pe colanti si de pe pantofi!”. Hmmm, sa fie acesta un aspect pe care si juratii il vor taxa? Pentru a afla, urmariti materialul pana la final.
Ce credeti, primeste sau nu primeste Maria cele trei stelute in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました