Bravo, ai stil! – Maria uimeste prin rafinam… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria uimeste prin rafinam… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria uimeste prin rafinam…

ES
Bravo, ai stil! – Maria uimeste prin rafinament si stil: ,,Esti definitia luxului!"
Bravo, ai stil! – Maria uimeste prin rafinament si stil: ,,Esti definitia luxului! Tinuta e perfecta!”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre, mai mult, undele dintre ele vor sa si pastreze distanta, asta din cauza unor comentarii socate aparute in mediul online. O concurenta a reusit sa scoata din sarite juratii, iar pentru a si fost taxata. Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 31 mai, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Maria este cea mai buna concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. De cand a pasit pe portile competiei, ea a reusit sa aduca in fata juratilor doar tinute excelente, fara cusur. Daca si aceasta se va incadra in aceasta categorie, aflam chiar acum.

In aceasta seara, Maria merge la o intalnire cu fanii. Pentru ca nu are studii in domeniul modei, se gandeste ca pe viitor sa urmeze cateva cursuri, doar ca pana atunci se multumeste cu sfaturile primite de la cei care o sustin.
Andreea: ,,Imi place tinuta, dar as fi pus ceva la baza gatului. As fi luat o geanta tot in aceasta forma, doar ca mai mica si..cam atat!”. Carina este fascinata de capacitatea Mariei de a aduce in platou tinute cat mai diversificate si o aplauda pe acesta cale.

Ce sa mai, juratii raman si de data aceasta muti de uimire in fata lookului conturat de Maria. Alex Abagiu nu gaseste niciun defect, Raluca Badulescu are doar cuvinte de lauda, iar Maurice Munteanu e ferm convins ca Maria are un talent si un rafinament innascut!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました