Bravo, ai stil! – Atitudinea Constantiei, ta… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Atitudinea Constantiei, ta… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Atitudinea Constantiei, ta…

ES
Bravo, ai stil! – Atitudinea Constantiei, taxata! ,,Tonul folosit e ca si cum ne iei peste picior!"
Bravo, ai stil! – Atitudinea Constantiei, taxata! ,,Tonul folosit e ca si cum ne-ai lua peste picior!”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre, mai mult, undele dintre ele vor sa si pastreze distanta, asta din cauza unor comentarii socate aparute in mediul online. O concurenta a reusit sa scoata din sarite juratii, iar pentru a si fost taxata. Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 31 mai, prima concurenta care ne incanta privirile este Constantia, toata plina de floricele, floricele pictate chiar si pe gat. O va scoate acest artificiu ingenios din anonimat?

In aceasta seara, Constantia merge la Gradina Botanica, asta pentru a culege inimile barbatilor. Sa fie, oare, tinuta potrivita? Pai, asta ne spune chiar Iris: ,,Look-ul nu-mi displace, dar nici nu-mi place. Se intampla ceva la make-up care ma deruteaza putin. Nu-mi dau seama exact. Mi-ar fi placut ca parul sa nu-ti vina asa pe fata. Zona gatului imi place, iar geanta e putin fortata”. Nici Ioana nu are o parere prea buna despre florile Constantiei.

Greul abia acum vine, in fata juratilor, cei care au ultimul cuvant de spus si care ofera sau nu ofera stelute.
Raluca Badulescu: ,,Bravo, Constantia, porti haine! Mai, cei ai facut, ce nu ai facut, insa esti imbracata. Ai o camasa civilizata, incaltarile sunt noi, geanta este noua!”. Pantofii, in schimb, sunt nenorocire. Maurice Munteanu este oripilat de tenisii cu platforma.
De primit stele, ar fi primit, insa atitudinea Constantiei este taxata aspru de jurati, care s-au simtit luati peste picior.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Constantia

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました