Bravo, ai stil! – Ioana socheaza! ,,Nu ne-am… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana socheaza! ,,Nu ne-am… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana socheaza! ,,Nu ne-am…

ES
Bravo, ai stil! – Ioana socheaza! ,,Nu ne-am asteptat sa apari cu chestia asta pe tine!"
Bravo, ai stil! – Ioana socheaza! ,,Nu ne-am asteptat sa apari cu chestia asta pe tine!”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre, mai mult, undele dintre ele vor sa si pastreze distanta, asta din cauza unor comentarii socate aparute in mediul online. O concurenta a reusit sa scoata din sarite juratii, iar pentru a si fost taxata. Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 31 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Ioana. Daca ieri ne-a surprins cu o rochie din paiete si o peruca, azi ne surprinde cu alura de zana. Ii mai lipseste doar bagheta, un unicorn si gata, putem spune ca e desprinsa din basme.
Daca juratii vor aplauda sau vor critica look-ul Ioanei, aflam din acest material.

In aceasta seara, Ioana merge la un bal care sustine femeile: ,,Sarbatorim femeia independenta, frumoasa si bucuria!”.
Constantia: ,,Rochia e frumoasa, iti vine bine, doar ca nu ma incanta nuanta. Mi-ar fi placut sa fie un rosu aprins, ca al Carinei. Nu as fi pus nici sandale cu bareta din plastic, iar cerceii nu mi se par potriviti!”.

Raluca Badulescu o ia in primire pe Ioana: ,,Juriul s-a zapacit in primul rand. Nu ne asteptam ca tu sa apari, inca din prima saptamana, cu chestia asta pe tine. Rochia este foarte urata, nu am altceva nimic de spus. Nu este un styling. Te sfatuiesc sa nu mai porti aceasta rochie.”.
Cometariile ne cam duc cu gandul la un deznodamant cam nefericit. Voi ce spuneti?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました