Bravo, ai stil! – Tinuta Ioanei nu e rea, da… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta Ioanei nu e rea, da… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta Ioanei nu e rea, da…

ES
Bravo, ai stil! – Tinuta Ioanei nu e rea, dar lipseste atentia la detalii!
Bravo, ai stil! – Tinuta Ioanei nu e rea, dar lipseste atentia la detalii! ,,Ne asteptam la mai mult”

Mai este o singura zi pana la cea de-a noua editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, hohote de ras, comentarii acide si imagini exclusive din culise! Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, care este concurenta care dezamageste azi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus, dar si ce provocari au lansat Maurice Munteanu, Alex Abagiu si Raluca Badulescu, aflati in aceasta seara.

P.S.- Pentru ca este 1 iunie, ,,Ziua Copilului”, uram si noi ,,La multi ani!” tuturor copiilor si adultilor cu suflete de copii! 🥳❤

In editia din 1 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Ioana.
Ioana a intrat in competitie la inceputul acestei saptamani. A reusit sa primeasca trei stelute in primele doua zile, insa ieri, ieri a dat-o rau in bara cu rochia de printesa. Astazi, insa, ne asteptam la ceva care sa ne ia ochii si care sa primeasca, evident, cele trei stelute mult asteptate si extrem de importante.

In aceasta seara, Ioana merge la divort: ,,La revedere! S-a terminat! Next!”.
Carina, despre tinuta propusa in aceasta seara de Ioana: ,,Imi place rochia, dar nu-mi plac pantofii. As fi pus ceva mai rafinat, poate niste sandale. In rest, esti sexy!”. Chiar si Mariei ii place tinuta, dar de asemenea, nu-i plac pantofii: ,,As fi mers 100% pe niste sandale si rochia as fi preferat sa fie mai lunga. Tu esti foarte inalta!”.
Doar comentarii fabuloase! Nu?

Sa vedem si ce vor spune juratii: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu!
Maurice Munteanu incepe jurizarea concurentei Ioana cu o poveste extrem de amuzanta, in ton cu 1 iunie. 😂
Despre tinuta, nu prea au multe de spus. E buna, insa lipseste cu desavarsire atentia la detalii: ,,Piesele clasice sunt cele cu care dam gres cel mai des!”. Totusi, juratii o asteapta pe viitor, mai ales maine, in editia concept, cu tinute si mai fabuloase.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました