Bravo, ai stil! – Beatrice e pe drumul cel b… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice e pe drumul cel b… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice e pe drumul cel b…

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice e pe drumul cel bun! ,,Tinuta are nostalgie de concert pop"
Bravo, ai stil! – Beatrice e pe drumul cel bun! ,,Tinuta are nostalgie de concert pop”

Mai este o singura zi pana la cea de-a noua editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, hohote de ras, comentarii acide si imagini exclusive din culise! Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, care este concurenta care dezamageste azi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus, dar si ce provocari au lansat Maurice Munteanu, Alex Abagiu si Raluca Badulescu, aflati in aceasta seara.

P.S.- Pentru ca este 1 iunie, ,,Ziua Copilului”, uram si noi ,,La multi ani!” tuturor copiilor si adultilor cu suflete de copii! 🥳❤

In editia din 1 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Beatrice, asemeni Carinei, da aproape in fiecare zi gres cu tinutele. Azi e bine, maine nu, poimaine da, si tot asa. Este una dintre concurentele cu cele mai putine stelute acumulate de-a lungul acestei saptamani, insa daca ii va surade norocul in aceasta seara, aflam chiar acum.

Beatrice merge la un protest. Pentru ca anul trecut era la job de 1 iunie, a asistat cu inima plina de durere la faptul ca ale ei colege, cele care aveau copii, au primit cadouri, iar ea nu. Frumoasa initiativa! 🙂
Iris: ,,Beatrice, esti foarte frumoasa la fata. Nu stiu ce ai facut. La aceasta tinuta as fi facut parul altfel. Sandalele mi se par putin fortate in aceasta tinuta…”. Vizual, Mariei ii displac pantalonii: ,,Te fac foarte mare!”.

Asocierea pieselor vestimentare scartaie, insa, cu voie sau fara voie, Beatrice a reusit sa contureze un styling din anii ’90.
Raluca Badulescu: ,,Astazi esti o matusa mai agresiva. Tinuta, desi este alcatuita din piese uratele, e conturata foarte bine!”.
Daca primeste Beatrice cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました