Bravo, ai stil! – Alex Abagiu lanseaza o pro… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex Abagiu lanseaza o pro… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex Abagiu lanseaza o pro…

未分類
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu lanseaza o provocare pentru Georgiana: ,,Vreau sa te vad in.."
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu lanseaza o provocare pentru Georgiana: ,,Vreau sa te vad in ceva mai actual!”

Mai este o singura zi pana la cea de-a noua editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, hohote de ras, comentarii acide si imagini exclusive din culise! Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, care este concurenta care dezamageste azi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus, dar si ce provocari au lansat Maurice Munteanu, Alex Abagiu si Raluca Badulescu, aflati in aceasta seara.

P.S.- Pentru ca este 1 iunie, ,,Ziua Copilului”, uram si noi ,,La multi ani!” tuturor copiilor si adultilor cu suflete de copii! 🥳❤

In editia din 1 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Georgiana, o prezenta eleganta, rafinata si extrem de senzuala. Cu ce ne mai bucura astazi privirea, aflam din acest material.

Asa cum ne-a obisnuit, Georgiana ne aduce si in aceasta seara o poveste fabuloasa: ,,Toata lumea da sfaturi despre cum sa te imbogatesti rapid. Urmaresc un tip care da lectii de gangstereala. In seara asta merg la o petrecere de gangsteri!”. Daca este tinuta potrivita pentru un asemenea eveniment, ramane de vazut.
Constantia: ,,Imi place look-ul din seara asta, doar ca nu-mi place si materialul manusilor. Mi-ar fi placut sa ai si un inel auriu peste manusi!”. Beatrice, pe de alta parte, nu prea este incantata de luciul rochiei.

Daca in cazul colegelor parerile sunt impartite, e musai sa aflam ce parere au dragii nostri jurati.
Raluca Badulescu: ,,Ai o pasiune clara pentru sacou. E foarte frumos, doar ca pana acum avem doar o zona stilistica in care stralucesti. Pe de alta parte, vreau sa stiu care sunt zilele in care nu ai avut sacou. Ce face?”. Alex Abagiu are si o provocare pentru Georgiana. Despre ce este vorba, dar si daca primeste sau nu primeste concurenta cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました