Bravo, ai stil! – Maria bifeaza inca o tinut… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria bifeaza inca o tinut… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria bifeaza inca o tinut…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria bifeaza inca o tinuta ca la carte! ,,Mi se pare fascinant! Totul e perfect!"
Bravo, ai stil! – Maria bifeaza inca o tinuta ca la carte! ,,Mi se pare fascinant! Totul e perfect!”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Despre Maria putem spune doar asa: Maurice Munteanu a declarat-o cea mai buna concurenta a tuturor sezoanelor ,,Bravo, ai stil!”. Tare suntem curiosi cu ce ne mai poate Maria impresiona si in editia concept: ,,Nunta in Vegas!”.

Ei bine, pana vom afla care este verdictul juratilor in legatura cu tinuta pe care Maria o propune, mergem in culise, acolo unde ea a spus ca a ei colega, Constantia, arunca cu rautate gratuita la adresa ei: ,,Adevarul este in punctul in care ai dovezi. E strict treaba ei!”. Constantia a declarat intr-una dintre editiile trecute ca Maria si-ar fi copiat lucrarea de licenta. Astazi, dezbatem in platou, din nou, acest subiect. Daca s-a lamurit Constantia sau nu, dar si la ce conses au ajuns, aflam din acest material.

In ceea ce priveste tinuta, trebuie sa stiti ca Maria a reusit din nou sa o contureze ca la carte. Totul este perfect din cap pana-n picioare, iar notele cele mai mari nu au intarziat sa apara.
Maurice Munteanu: ,,Nu e vorba doar despre faptul ca tinuta imi place foarte mult. E vorba despre faptul ca pantofii au flecuri, rochia arata a rochie, iar bijuteriile sunt bijuterii. Sfatul meu, pentru toate, e sa va concentrati pe lucrurile care conteaza cel mai mult: sa fiti spalate pe cap, sa aveti flecuri si sa stati drepte pe scaun!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました