Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, fin obse… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, fin obse… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, fin obse…

ES
Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, fin observator al tinutelor lui Beatrice: ,,Iti dai interesul.."
Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, fin observator al tinutelor lui Beatrice: ,,Iti dai interesul mai mult in gala decat in cursul saptamanii”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Pentru Beatrice, galele sunt un punct forte, desi vinerea trecuta a cam dat-o in bara. In cursul saptamanii, pare ca se culca pe-o ureche, iar tinutele nu sunt dintre cele mai bune, unele nici nu prea primesc stele. Cu ce ne surprinde Beatrice in editia concept: ,,Nunta in Vegas”, aflam din acest material.

Constantia: ,,Tinuta ta ma duce mai mult cu gandul la o domnisoara de onoare. Mi-ar fi placut ca rochia sa fie mai lunga!”. Pe de alta parte, Carina se declara o fana a stilului lui Beatrice, iar tinuta din aceasta seara a lasat-o fara cuvinte: ,,Imi place foarte mult. E creativa si se vede ca face totul singura!”.
Intrebarea e: pe cine suspecteaza Carina ca nu si-ar face singura/singure tinutele? 😉

Suntem deja obisnuiti cu stilul lui Beatrice de a lucra, la fel si juratii. In timpul saptamanii ea propune tinute care nu primesc nici macar o stea, iar in gala, surprize, surprize, primeste chiar si 5 pe linie.
Maurice Munteanu nu e dat pe spate de tinuta din aceasta seara. E clar, nu e o tinuta spectaculoasa, revolutionara, insa ii place si e surpins de alegerea pieselor: ,,Ce ne facem? Tu te concentrezi mai mult pe gale!”. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, dar si ce note primeste Beatrice in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました