Bravo, ai stil! – Alexandra, mesaj pentru co… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, mesaj pentru co… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, mesaj pentru co…

ES
Bravo, ai stil! – Alexandra, mesaj pentru concurente: ,,Am venit ca un leu in jungla si ca sa…"
Bravo, ai stil! – Alexandra, mesaj pentru concurente: ,,Am venit ca un leu in jungla si ca sa fac atmosfera in emisiune!”

Iata ca am ajuns si in cea de-a zecea saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Vineri, in editia concept cu nunarul noua: ,,Nunta in Vegas”, am avut parte de cele mai spectaculoase tinute si de jurizari la sange. Concurentele care nu s-au ridicat la nivelul asteparilor juratilor au fost taxate apring si au primit cele mai mici note. Ca urma a punctajului mic obtinut in gala, a stelutelor prea putine acumulate in cursul saptamanii, dar si a voturilor insuficiente date de public, Carina si Constantia au parasit competia: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Desi ne-am inceput editia in numar de sase concurente, va asiguram ca pana la final vom ajunge la numarul obisnuit. Cum? Pai, fiti alaturi de noi pentru a afla. Urmeaza o multime de surprize care mai de care mai incitante!

Asa cum v-am anuntat, urmeaza o alta surpriza in aceasta seara fabuloasa. In editia concept ne-am despartit de Carina si Constantia, insa in locul lor isi fac aparitia alte doua concurente dornice sa arate ce pot, cat de creative sunt, cat de talentate sunt in ceea ce priveste moda si ca locul lor e in lumina reflectoarelor.

Prima surpriza a acestei seri a fost Rebecca, o fata plina de energie si cu un vibe extraordinar. Ea a reusit sa incante juratii si chiar a primit multe laude pentru stylingul conturat in prima ei editie ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Cea de-a doua surpriza a serii este Alexandra, noua concurenta a acestui sezon, o fata incantatoare din toate punctele de vedere!
Alexandra: ,,Am venit ca un leu in jungla sa fac atmosfera in emisiune. Sunt Alexandra Dumitru, vin din Slatina, si am venit sa fac ravagii la ,,Bravo, ai stil!”. Am 23 de ani, sunt zodia scorpion, sunt o persoana extraordinar de versatila si imi adaptez starea de spirit in functie de modul in care ma imbrac. Am venit in competitie ca sa castig si le avertizez pe concurente ca urmeaza sa o cunoasca pe urmatoarea castigatoare ,,Bravo, ai stil!”. Daca o sa castig premiul cel mare, toti banii ii voi investi in mine si in tot ceea ce fac, moda si make-up!”.

Cum a fost primita Alexandra de veteranele emisiunii, ce parere au avut ele despre tinuta propusa de noua concurenta in prima ei editie, dar si care este verdictul juratilor, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました