Bravo, ai stil! – Andreea, taxata de Rebecca… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, taxata de Rebecca… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, taxata de Rebecca…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, taxata de Rebecca: ,,Tinuta mi se pare lipsita de efort!"
Bravo, ai stil! – Andreea, taxata de Rebecca: ,,Tinuta mi se pare lipsita de efort!”

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Tanara noastra, veterana in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!”- sezonul 8, ne surprinde astazi cu o tinuta super colorata. Daca este si potrivita pentru cele trei stelute, aflam din acest material.

Despre tinuta propusa de Andreea, Alexandra marturiseste ca nu-i place si i se pare foarte simpla: ,,Nu-mi plac pantofii, as fi dat la o parte camasa si as fi pastrat topul. Mi-as fi pus niste cerceii foarte mari, la gat as fi pus o incarcatura de lanturi aurii!”. Rebecca, pe de alta parte, cand isi priveste colega..se duce cu gandul la reclama la inghetata: ,,Mi se pare lipsit de efort. Imi plac tinutele simple, dar nu-mi place per total. E prea fad!”.

Raluca Badulescu este de aceeasi parere cu Alexandra: camasa nu are ce cauta la aceasta tinuta. Nici Alex Abagiu nu este dat pe spate, mai mult, tine sa puncteze faptul ca e ceva ce vede de obicei la ea: ,,Parul si machiajul sunt o romaneasca grava!”.
Daca primeste sau nu primeste Andreea cele trei stelute astazi, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました