Bravo, ai stil! – Coafura Ioanei, sub lupa l… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Coafura Ioanei, sub lupa l… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Coafura Ioanei, sub lupa l…

未分類
Bravo, ai stil! – Coafura Ioanei, sub lupa lui Alex Abagiu: ,,Parul e subtire si lipsit de volum"
Bravo, ai stil! – Coafura Ioanei, sub lupa lui Alex Abagiu: ,,Parul e subtire si lipsit de volum”

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este chiar Ioana. Tanara noastra ne-a surprins ieri cu o tinuta super sexy, indrazneata, care scoate tot ce avea ea mai frumos la inaintare. Chiar suntem curiosi cu ce ne mai poate surprinde si astazi.

Saptamana aceasta, spune Ioana, o s-o tina dintr-o petrecere in alta, cum ii place lui Maurice Munteanu: ,,Cand o sa ajung milionara, o sa trag un trening pe mine, pantof cu toc si toate diamantele!”.
Beatrice, despre tinuta propusa in aceasta seara de Ioana: ,,Imi place ideea, dar as fi pus un pantalon cargo!”.
Ce vor spune, insa, juratii, aflam din acest material. Ce credeti, primeste sau nu primeste Ioana cele trei stelute?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました