Bravo, ai stil! -De la agonie, la extaz! Beatrice,… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! -De la agonie, la extaz! Beatrice,… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! -De la agonie, la extaz! Beatrice,…

未分類
Bravo, ai stil! -De la agonie, la extaz! Beatrice, verdict imbucurator: ,,E un look bine construit"
Bravo, ai stil! – De la agonie, la extaz! Beatrice, verdict imbucurator: ,,E un look bine construit!”

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Beatrice a clacat ieri dupa ce juratii au dat verdictul dureros. A marturisit, cu lacrimi in ochi, ca isi doreste sa plece acasa si ca nu mai poate face fata stresului. Speram ca astazi se simte mult mai bine, ca si-a adunat fortele si este pregatita pentru o noua runda de iurizari la sange, caci deja au fost avertizate ca vor trece din ce in ce mai greu de filtrul juriului.

In aceasta seara, Beatrice merge la o petrece ofiice-nonconformist si sexy, motiv pentru jurati sa dea drumul seriei de glume specifice.
Georgiana, despre tinuta propusa de Beatrice: ,,Imi place camasa, dar nu-mi place deloc cureaua!”. Pe de alta parte, pentru ca gusturile nu se discuta niciodata, Alexandrei ii place artificiul din talie, mai mult, ar fi vazut la tinuta o curea mai lunga.

Desi avea mare incredere in tinuta ei de astazi, Maurice Munteanu o desfiinteaza din cap pana-n picioare: ,,Nu-mi place nimic!”. Atentia la detalii, insa, este apreciata si laudata de Raluca Badulescu. Iata cum in doar cateva secunde se poate trece de la extaz, la agonie si tot asa. Daca pe partea de make-up si hair va impresiona Beatrice, dar si daca primeste sau nu primeste cele trei stele, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました