Casa Iubirii – Laurentiu umbla hoinar pe la … | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Laurentiu umbla hoinar pe la … | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Laurentiu umbla hoinar pe la …

未分類
Casa Iubirii – Laurentiu umbla hoinar pe la piscina! Ionut e ironic: ,,Ai nasul rosu. Ai plans?"
Casa Iubirii – Laurentiu umbla hoinar pe la piscina! Ionut e ironic: ,,Ai nasul rosu. Ai plans?”

Dupa reglarea de conturi dintre Bianca si Robert, pare ca domneste linistea in ,,Casa Iubirii”. Ionut si Patrick au ocazia de-a interactiona mai mult cu fetele, iar Larisa si George pot, in sfarsit, sa se bucure unul de prezenta altuia. Intr-o alta parte a casei baietilor, Robert, Alex si Laurentiu poarta o discutie despre parinti. Gandul lui Alex a zburat la tatal lui si-l rascoleste o tristete profunda.

In casa fetelor, Bianca si Mihaela parca nu pot deloc sa cada la pace. Ambra incearca sa o linisteasca pe Mihaela si ii propune sa faca pace, mai ales in conditiile in care pana si Bianca si Robert au ajuns la un consens.
In ,,Casa Iubirii” se trece azi de la o stare la alta. Laurentiu umbla hoinar pe la piscina, iar cei din casa fetelor primesc conexiune. De aici au urmat hohotele de ras.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました