Bravo, ai stil! – Beatrice, taxata aspru de … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice, taxata aspru de … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice, taxata aspru de …

ES
Bravo, ai stil! – Beatrice, taxata aspru de juriu! ,,Ceva rau! Esti constienta de dezastru.."
Bravo, ai stil! – Beatrice, taxata aspru de juriu! ,,Ceva rau! Esti constienta de dezastru..”

Ce editie spectaculoasa am avut ieri! Concurentele au dat tot ce au avut mai bun si s-au straduit sa creeze tinute care mai de care mai spectaculoase. Laudele nu au intarziat sa apara in cazul unora, caci nu toate au reusit performanta de-a obtine cele trei stelute din partea juratilor. Tensiunile din culise au fost nelipsite, iar cele doua noi concurente: Alexandra si Rebecca, au pus pe jar competitia.
Duelul stilistic devine tot mai incitant si mai spumos, mai mult, am putea spune ca abia acum incepe adevaratul spectacol. Si astazi avem parte de-o editie memorabila, cu tinute bune si mai putin bune, cu intepaturi subtile in culise si cu adevaruri date pe fata chiar in platou. Curiosi?
Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 7 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Beatrice.
Pentru Beatrice, editiile de luni pana joi, sunt cu putine stelute, multe critici, insa in editiile concept, Beatrice straluceste. Juratii au observat acest aspect si i-au cerut sa fac ceva neaparat, altfel..viitorul ei aici este foarte incert. Daca a ascultat ce au spus juratii, cum se prezinta astazi in fata lor, aflam chiar din acest material.

In aceasta seara, pentru ca in urma cu o zi Beatrice a lovit masina tatalui ei, merge cu el la mecanic, si cu masina bineinteles, pentru a o repara. Sa fie, oare, potrivita tinuta? Asta ne spune Rebecca: ,,Apreciez ca ai iesit din zona ta de eleganta si de confort, dar in ochii mei nu e reusit deloc ceea ce s-a intamplat azi. De incaltari nu stiu ce sa zic, caci mie imi plac ciudateniile. As purta papucii aia pentru amuzament, dar nu i-as cumpara!”. Nici Maria nu vede cu ochi buni tinuta din aceasta seara: ,,Zici ca esti la bunici in vacanta.”.

Intr-un look care ar trebui fresh, e ceva batranicios, spune Alex Abagiu. Intentia de machiaj si par e de apreciat, dar restul, juratul ,,Bravo, ai stil!” refuza sa comenteze. Verdictul final e extrem de dur pentru Beatrice.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました