Bravo, ai stil! – Tinuta Mariei nu prea este… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta Mariei nu prea este… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta Mariei nu prea este…

ES
Bravo, ai stil! – Tinuta Mariei nu prea este pe placul lui Maurice: ,,Nu te reprezinta. E simpla"
Bravo, ai stil! – Tinuta Mariei nu prea este pe placul lui Maurice: ,,Nu te reprezinta. E prea simpla”

In editia din 8 iunie, prima concurenta la defilare este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. De cand a intrat in competitie, Maria a reusit sa ia fata tuturor fetelor si sa propuna tinute tot mai bune. Laudele au fost si ele peste masura asteparilor cateodata, caci a recunoscut cand nu a avut incredere in felul in care se prezinta aici. Si daca ieri am asistat la prima remarca negativa facuta de unul dintre jurati, tare suntem curiosi daca astazi Maria va primi critici sau laude.

In aceasta seara, toata transparenta, Maria merge la o cina cu iubitul ei: ,,Am primit niste poze de la niste cunoscuti..poze cu iubitul meu si cu un baiat!”.
Despre tinuta, Beatrice nu are prea mult de zis, caci ii place aproape tot: ,,La partea de incaltari as fi ales ceva simplu, dar in afara de asta arati perfect, ai un corp minunat!”.

Ce spun juratii, insa, aflam chiar acum.
Desi fetele au spus ca nu vedeau la tinuta Mariei niste sandale cu puf, Raluca Badulescu se declara incantata. Si ieri Maria a optat pentru niste incaltari similare, doar ca pe alta culoare si integrate la o alta tinuta, insa la fel, jurata ,,Bravo, ai stil!” s-a declarat fascinata, caci sunt destul de greu de purtat. Dupa coafura, Alex Abagiu marturiseste ca nu se de in vad: ,,Mi se pare ca te cuconeste!”. Pe de alta parte, tinuta Mariei nu e pe placul lui Maurice Munteanu, ceea ce ne surprinde total. Se pare ca e prima zi in care Maria da gres cu tinuta.
Cate stelute primeste concurenta noastra, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました