Bravo, ai stil! – Maria cucereste juriul! Ma… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria cucereste juriul! Ma… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria cucereste juriul! Ma…

ES
Bravo, ai stil! – Maria cucereste juriul! Maurice Munteanu, doar laude: ,,Imi place la tine tot!"
Bravo, ai stil! – Maria cucereste juriul! Maurice Munteanu, doar laude la adresa concurentei: ,,Imi place la tine tot!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Maria.
Maria a fost declarata de catre juriu ca fiind cea mai buna concurenta nu doar a acestui sezon, ci a tuturor sezoanelor, ceea ce inseamna ca face o treaba excelenta. Multe fete asteapta ca a lor colega sa dea gres, insa Maria se tine tare pe pozitii. Cu ce ne va mai surprinde si in editia concept: ,,Litoral – anii 2000″, aflam chiar din acest material.

Pana vom afla care este verdictul si in cazul ei, mergem putin in culise, acolo unde Maria a declarat ca pentru ea a fost o mare provocare tema din seara aceasta, caci in anii 2000 abia se nastea: ,,O sa vedeti. Nici nu-mi place stilul anilor 2000. Mi-a placut, insa, aceasta provocare, dar nu as mai repeta!”.
Despre tinuta, Rebecca nu pare are ce sa mai zica mai mult de atat: ,,Esti din nou impecabila!”.

Asa cum ne-a obisnuit, Maria reuseste si in aceasta seara sa propuna o tinuta demna de 5 pe linie, mai mult de atat, am primit si cateva detalii despre iubitul ei.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました