Bravo, ai stil! – Ioana vrea sa bage juratii… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ioana vrea sa bage juratii… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ioana vrea sa bage juratii…

未分類
Bravo, ai stil! – Ioana vrea sa bage juratii in ,,pacat''! Aparitie sexy! ,,Mi-ai trezit amintiri"
Bravo, ai stil! – Ioana vrea sa bage juratii in ,,pacat”! Aparitie super sexy! ,,Mi-ai trezit amintiri”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Ioana.
Ioana este o prezenta feminina, sexy si fermecatoare in cadrul show-ului nostru de moda si a demonstrat de cele mai multe ori cat poate si ce poate. Laudele nu au intarziat sa apara pe parcursul celor patru zile de defilari, insa tare suntem curiosi ne prezinta in editia concept: ,,Litoral – anii 2000″.

Andreea, despre tinuta pe care Ioana o prezinta in aceasta seara de gala: ,,Imi place foarte mult tinuta pe care o propui, insa nu consider ca se potriveste cu tema si nici cu faptul ca este seara de gala. Ai facut putin cu ea. Nu inteleg nici de ce ai un mar in mana!”. Ei bine, va spunem noi, Ioana vrea sa bage juratii in pacat, asa ca a venit cu marul ispititor pe post de “accesoriu”.

Alex Abagiu este inmarmurit de aparitia Ioanei, asta pentru ca ii trezeste extrem de multe amintiri placute: ,,M-am emotionat! Raman in pronuntare!”. Si Raluca Badulescu s-a declarat extrem de emotionata, mai mult, aflam ca Ioana o si cunoaste pe jurata noastra superba. Din ce contexte, insa, va lasam pe voi sa aflati. Ce note credeti ca primeste Ioana in aceasta seara?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Ioana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました