Bravo, ai stil! – Prima gala a Rebeccai ince… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Prima gala a Rebeccai ince… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Prima gala a Rebeccai ince…

未分類
Bravo, ai stil! – Prima gala a Rebeccai incepe cu stangul! ,,Ai mai mult vibe de Texas"
Bravo, ai stil! – Prima gala a Rebeccai incepe cu stangul! ,,Ai mai mult vibe de Texas decat de litoral romanesc”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, prima concurenta care ne incanta privirile este Rebecca.
Rebecca a intrat in competitia stilistica la inceputul acestei saptamani, insa a reusit sa se faca remarcata si ne-a incantat privirile cu dansurile ei, caci e profesoara de bachata. Nici la capitolul styling nu sta rau, caci juratii au avut multe ocazii de-a o complimenta, iar stelutele nu au intarziat sa apara. Cum se prezinta in prima ei editie concept: ,,Litoral – anii 2000″, aflam chiar din acest material.
Urmeaza un moment memorabil! 😍

Alexandra, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara de gala: ,,Esti foarte sexy, arati super hot, doar ca ma gandeam…unde este vibe-ul de plaja? Ma asteptam sa vad o dezgolire!”.

Si daca de radarul colegei a trecut cu brio, mai mult sau mai putin, cea mai grea parte abia acum urmeaza. Juratii trebuie sa dea verdictul final, insa daca va fi unul bun sau nu, aflam chiar din acest material. Atat va putem spune, tinuta propusa de Rebecca ii da lui Alex Abagiu un vibe de Texas, in niciun caz de litoral. Daca e de bine sau nu, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました