Bravo, ai stil! – Iris, supriza placuta in u… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, supriza placuta in u… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, supriza placuta in u…

ES
Bravo, ai stil! – Iris, supriza placuta in ultimele doua saptamani: ,,Am primit un val de mesaje…"
Bravo, ai stil! – Iris, supriza placuta in ultimele doua saptamani: ,,Am primit un val de mesaje…”

Am trecut printr-o gala fabuloasa, gala cu numarul, o gala a carei concept a fost: ,,Litoral – anii 2000″. Desi multe concurentele nu s-au regasit in acea perioada, caci abia se ajungeau pe acesta lume, si-au dat toata silinta, au facut cautari, au intrebat in stanga si-n dreapta si au adus in platou tinute fabuloase. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive, iar, din pacate, ne-am luat ramas bun de la una dintre veteranele sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Beatrice.
Ei bine, dam startul unei noi saptamani, cea cu numarul 11, care speram sa le poarte tuturor concurentelor noroc. Si, ce credeti, ramanem in numar de 7? Va dam noi raspunsul: o noua concurenta, cu forte proaspete, e pregatita sa intre in competitia stilistica si sa faca furori. Cine este, va lasam pe voi sa aflati!

In editia din 12 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este Iris.
Conform asteparilor, Iris a propus in editia concept de saptamana trecuta una dintre cele mai bune tinute. A primit 5 pe linie si s-a clasat la egalitate cu Maria si Alexandra. Chiar suntem curiosi cu ce ne mai surprinde si in aceasta seara.

Iris nu doar ca a fost pe primul loc in clasamentul stelutelor, ci si in preferintele publicului, ceea ce a bucurat-o enorm. In aceste ultime zile, ea marturiseste ca a primit extrem de multe mesaje, mesaje in care i se promitea ca admiratorii ei se vor mobiliza si o vor aduce pe primul loc, ceea ce s-a si intamplat. Ce a contat, ce a facut diferit fata de datile in care nu a mai fost votata in numar mare, dar si ce va face de acum incolo pentru a-i patra alaturi pe cei ce au votat-o, aflam chiar din acest material. Iris ne-a oferit toate detaliile in culise.

In ceea ce priveste tinuta, verdictul juratilor suna cam asa: ,,Esti frumoasa!”. Singura alegere neinspirata ar fi sandalele, care ii spun putin mari, in rest, totul e super bine. Daca primeste primeste Iris cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました