Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fiert pe jurat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fiert pe jurat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fiert pe jurat…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fiert pe jurati! Alex: "Ne-ai dat un hardcore"
Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fiert pe jurati! Alex: “Ne-ai dat un hardcore”

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Rebecca, astazi extrem de sexy. Defilarea ei ii lasa mereu muti pe jurati: ,,In acest moment ar trebui sa plecam acasa. Se numeste talent!”.
Despre tinuta propusa de Rebecca, Andreea spune ca arata foarte bine si ii place, in special, cromatica aleasa: ,,Mi-ar fi placut sa ai un alt dres. Parca e putin mic. As fi schimbat geanta cu una mai mica!”.

Maurice Munteanu nu pierde timpul la taclale si da verdictul direct: ,,Este cea mai buna tinuta din aceasta seara!”. Raluca Badulescu este pe aceeasi lungime de unda, iar Alex Abagiu are si el de spus doar de bine despre make-up si par: ,,Imi place la tine tot!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました