Bravo, ai stil! – “NU CREDEAM CA O SA … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “NU CREDEAM CA O SA … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “NU CREDEAM CA O SA …

未分類
Bravo, ai stil! – "NU CREDEAM CA O SA SE INTAMPLA ASTA!" Tinuta Mariei… le-a dat cu virgula…
Bravo, ai stil! – “NU CREDEAM CA O SA SE INTAMPLA ASTA!” Tinuta Mariei… le-a dat cu virgula…

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, prima concurenta care la defilare este Maria, concurenta care a fost pandita de juriu si de ale ei colege inca de cand a intrat in competitie. Pentru ca 99% dintre tinutele ei sunt perfecte, toti au asteptat o mica greseala si, din pacate, ea a fost sesizata in editia concept ,,Candy Land”. Cu ce se prezinta astazi in fata noastra, aflam din acest material.

In ceea ce priveste clasamentul voturilor Mariei din partea publicului, Alexandra este extrem de curioasa, tocmai de aceea a si vrut sa o trimita in fata eliminarii. Planurile, insa, nu au mers asa cum se astepta, iar Georgiana a ajuns langa Ioana, fiind la un pas de-a pleca acasa. Si Maria este curioasa vis-a-vis de acest aspect, insa nu vrea sa afle asta in fata eliminarii.
La ce conses au ajuns fetele, aflam din acest material.

Maurice Munteanu: ,,M-am tot uitat..din fata, din spate, cand vorbeai cu Ilinca, cand vorbeai cu colegele tale. Exista mai multe posibilitati cand avem niste piese vestimentare, care nu sunt dintre cele mai frumoase. Sacoul, materialul, taieturile de pe umeri tip prelata, sunt departe de a fi reusite. Tu ai un chip splendid!”.
Se repeta, oare, istoria din editia concept de sambata?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました