Bravo, ai stil! – Jasmine aduce cu Brittany … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine aduce cu Brittany … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine aduce cu Brittany …

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine aduce cu Brittany Murphy! Alex: "Fierbe ceva in tine!"
Bravo, ai stil! – Jasmine aduce cu Brittany Murphy! Alex: “Fierbe ceva in tine!”

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, care se afla in cadrul ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, de doar o saptamana. Tanara a reusit sa gaseasca reteta succesului, insa cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam chiar din acest material.

Maria, despre tinuta pe care Jasmine o propune in aceasta seara: ,,Imi place cromatica, imi place compleul, insa mi se pare dus mai mult in zona de experiment”.

Marea provocare vine abia in fata juratilor, caci ei au ultimul cuvant de spus.
Maurice Munteanu nu se poate abtine si ii atrage concurentei atentia: ,,Pantalonul nu ca nu iti vine, e nenorocire! Costumul e foarte urat, materialul nu-mi place deloc. Nu-mi place nimic, dar tu esti foarte draguta!”. Ce spun Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました