Bravo, ai stil! – Seara a inceput foarte rau… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Seara a inceput foarte rau… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Seara a inceput foarte rau…

未分類
Bravo, ai stil! – Seara a inceput foarte rau! Paltonul Georgianei, un mare dezavantaj!
Bravo, ai stil! – Seara a inceput foarte rau! Paltonul Georgianei, un mare dezavantaj! “Te scufunzi si mai mult!”

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Georgiana, concurenta care, din pacate, in editia concept ,,Candy Land” a fost la un pas de eliminare. A ramas alaturi de noi datorita voturilor din partea voastra, asa ca haideti sa o vedem cum arata astazi.

Georgiana este in cadrul show-ului de moda de aproximativ 1 luna. In editia concept, emotiile au fost la cote uriase. Ce a simtit Georgiana cand s-a vazut in fata eliminarii, aflam chiar din acest material: ,,Sunt dezamagita, suparata, m-as fi asteptat la mai bine. Am o gramada de sustinere din partea oamenilor dragi. Eu sunt o persoana extrem de critica si mereu am simtit ca am evoluat datorita criticilor!”.
Legat de tinuta, insa, caci si ea este extrem de importanta, Rebecca nu vede un look wow, insa ii place.

Paltonul pe care Georgiana il poarta in aceasta seara e ceva rau, din punctul de vedere al juratilor: ,,Arata a musama. Ce e chestia aia?”. Desi a incercat sa iasa din zona de confort, si chiar i-a reusit, piesele vestimentare nu sunt asociate tocmai bine. Verdictul juriului este dezamagitor.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました