Bravo, ai stil! – Alexandra aparitie unica! … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra aparitie unica! … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra aparitie unica! …

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra aparitie unica! Raluca: "In 8 sezoane nimeni nu s-a gandit sa vina cu.."
Bravo, ai stil! – Alexandra, aparitie unica! Raluca: “In 8 sezoane, nimeni nu s-a gandit sa vina cu scule de pescuit reale!”

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, concurenta care a reusit sa incante juratii cu energia, pozitivitatea, dar si tinutele fabuloase. In editia concept a reusit sa faca o impresie super buna, insa tare suntem curiosi cu ce ne mai incanta si in aceasta seara.

Alexandra marturiseste ca a avut extrem de multe emotii in momentul in care s-a vazut la tv: ,,Avalansa de mesaje bune, frumoase, de lauda. Sunt tabere impartite: jumatate care ma fac toapa, manelista, si oamenii care ma apreciaza. Nu se astepta nimeni ca o noua concurenta sa intre cu atata zvac dintr-o data!”.
Pe langa mesajele frumoase primite, Alexandra s-a lovit si de rautatea anumitor internauti: ,,Imi faceam griji pentru mama. I-am zis sa se tina bine!”.

In fata juratilor, Alexandra straluceste si de data aceasta. Laudele au abundat, mai ales ca nimeni nu s-a gandit pana acum sa vina cu scule de pescuit in platou. Cate stelute credeti ca a primi draga noastra concurenta?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました