Bravo, ai stil! – Partea de beauty lipseste … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Partea de beauty lipseste … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Partea de beauty lipseste …

ES
Bravo, ai stil! – Partea de beauty lipseste total, insa Rebecca are misterul ei!
Bravo, ai stil! – Partea de beauty lipseste total, insa Rebecca are misterul ei!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 20 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Rebecca, ,,Pantera din Berceni”, caci asa i-a ramas porecla, care azi se prezinta in fata noastra fara make-up. Ne-a surprins si astazi cu un dans ca la carte, mai ales ca asta-i meseria ei, cea de dansatoare de bachata.

Jasmine: ,,Nu ma omor dupa piesele pe care le porti in seara aceasta, nu vad geanta in contextul pe care il prezinti, dar abia astept sa aflu ce spun juratii!”.
Si noi suntem la fel de curiosi. Care este verdictul final, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました