Bravo, ai stil! – “Incredibil ceea ce … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “Incredibil ceea ce … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “Incredibil ceea ce …

未分類
Bravo, ai stil! – "Incredibil ceea ce ai facut!" Maria ii duce cu gandul la Eliza Doolittle!
Bravo, ai stil! – “Incredibil ceea ce ai facut!” Maria ii duce cu gandul la Eliza Doolittle!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 20 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Maria, concurenta care ieri nu s-a ridicat la nivelul asteparilor juratilor. Speram astazi ca revine cu forte proaspete in fata lor si ca primeste, bineinteles, cele trei stele.

Pana vom afla, insa, care este verdictul final, mergem in culise, acolo unde chiar Maria a afirmat ca Alexandra nu prea incearca diferite zone stilistice si nu-si prea da seama ce poate, cat poate. Cine e cea mai versatila concurenta? Aceasta este intrebare la care Maria a raspuns fara ocolisuri. Despre cine e vorba, aflam din acest material: ,,Batalia se da intre mine si…”.

Despre tinuta Mariei, atat trebuie sa stiti, juratii sunt fierti. Totul este impecabil, iar laudele nu au intarziat sa apara!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました