Bravo, ai stil!-“O sfera stilistica rar abor… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil!-“O sfera stilistica rar abor… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil!-“O sfera stilistica rar abor…

ES
Bravo, ai stil!-"O sfera stilistica rar abordata de concurente!" Jasmine starneste pareri impartite
Bravo, ai stil! – “O sfera stilistica rar abordata de concurente!” Jasmine starneste pareri impartite la masa juriului!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 21 iunie, cea de-a sasea concurenta la defilare este Jasmine, nou intrata in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, saptamana trecuta. Cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam chiar din acest material.

In aceasta seara, Jasmine este in vacanta, in Italia, cu intreaga familie, si se bucura de mare, soare si relaxare, fara sutien, tine sa puncteze Aza: ,,Ce-i aia vacanta cu sutien?”. Georgiana nu are o parere foarte buna despre tinuta pe care a ei colega o propune in aceasta seara. Sandalele nu-i plac deloc si e de parere ca ii fac un deserviciu, creand un efect de marire a gambei.

Alex Abagiu: ,,Imi place foarte mult balanta aceasta. Imi place printul, imi place combinatia cu auriu. E un look care se deseneaza foarte bine si e o zona stilistica rar abordata de fetele de la Bravo, ai stil!”. Ceea ce nu-i place Ralucai Badulescu e lipsa de viata a concurentei. Tinutele sunt bune, dar se vrea mai multa energie.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました