Bravo, ai stil! – “Cantitate neglijabi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “Cantitate neglijabi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “Cantitate neglijabi…

未分類
Bravo, ai stil! – "Cantitate neglijabila" Alexandra vs Andreea conflict incins! "A tipat si a fugit"
Bravo, ai stil! – “Cantitate neglijabila!” Alexandra vs Andreea, conflict incins! “A tipat si a fugit!”

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 21 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, desi si-a facut prezenta in competitie in urma cu cateva saptamani.

Pana vom afla cu ce mai surprinde si astazi Alexandra, mergem in culise, acolo unde Andreea a acuzat-o ca a tipat la ea si chiar a jignit-o: ,,Stanga, dreapta, faceai bulevardul. M-ai mai si jignit. Si tu ai plecat, si tu te-ai plimbat, ma mai si jigneai!”. ,,Esti cantitate neglijabila”, a fost reactia Alexandrei la acuzatiile colegei sale. In platou, acest subiect “fierbinte” a continuat. Georgiana este de partea Alexandrei si vine cu alte remarci la adresa Andreei. La ce consens au ajuns fetele, aflam din acest material: ,,Te invarti dupa coada. Iti dai seama ce faci?”.

In ceea ce priveste tinuta, caci pana la urma ea este cea mai importanta, Maurice Munteanu puncteaza faptul ca nu-i place cromatica, iar incaltarile nu sunt potrivite: ,,Cel mai tare ma agita cromatica!”. Pe de alta parte, de o alta parere este Alex Abagiu: ,,Mie imi place gama cromatica!”. Care este verdictul final in cele din urma, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました