Bravo, ai stil! – Discrepanta maxima? Manusi… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Discrepanta maxima? Manusi… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Discrepanta maxima? Manusi…

未分類
Bravo, ai stil! – Discrepanta maxima? Manusile au dat-o de gol! Juratii vor fi cu ochii pe Aza!
Bravo, ai stil! – Discrepanta maxima? Manusile au dat-o de gol! Juratii vor fi cu ochii pe Aza!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 21 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Aza, concurenta intrata doar de trei zile in cadrul show-ului ,,Bravo, și stil!” – sezonul 8. Nu a reusit ea sa faca senzatie pana acum, insa e pe drumul cel bun. Putin curaj ii mai lipseste. Cu ce ne surprinde astazi, aflam din acest material.

Desi este in competitie de doar cateva zile, asupra Azei planeaza cateva suspiciuni. Fetele au observat o discrepanta extrem de mare intre felul in care s-a prezentat in prima zi si felul in care se prezinta azi: ,,E prea mult sa spui ca are stilist, dar e o discrepanta foarte mare!”. Alexandra este de parere ca daca avea stilist, venea din prima imbracata fara cusur. Voi ce credeti?

Maurice Munteanu, cu al lui ochi vigilent, a remarcat un aspect extrem de important in tinuta propusa de Aza: ,,Tu nu ai fi pus niciodata manusi de catifea la aceasta rochie. Nu te vad punand cerceii asa, o esarfa pe cap..nu te acuz, caci momentan nu am nicio dovada!”. Se pare ca juratii vor fi cu ochii pe Aza de azi inainte.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました