Bravo, ai stil! – Georgiana nu cedeaza in fa… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana nu cedeaza in fa… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana nu cedeaza in fa…

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana nu cedeaza in fata Andreei:"O concurenta veche care vine cu haine rupte"
Bravo, ai stil! – Georgiana nu cedeaza in fata Andreei: “O concurenta veche care vine cu haine rupte!”

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 21 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Georgiana. De la laboratorul lui Dexter, s-a ajuns azi intr-o cu totul alta situatie, mult mai feminina si mai gingasa.

Asa cum ne-a obisnuit, Georgiana ne aduce si in aceasta seara o poveste super interesanta in atentie.
Dar lasand la o parte acest aspect, e musai sa vorbim putin si despre competitie. In culise, Andreea a spus ca Georgiana este cea mai slaba concurenta din cadrul ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8: ,,Nu mi-au placut tinutele ei din ultima perioada. Mi s-au parut si cumva nu-mi inspirau nimic!”. Georgiana a tinut sa-si apere cu indarjire tinutele si evolutia de pana acum: ,,Cand am intrat in competitie nivelul era deja ridicat, dar am intrat intr-o competitie unde am vazut fete cu rochii rupte, murdare, cu tocuri murdare, iar Andreea, pentru ca este de foarte mult timp aici, am fost dezamagita sa vad ca vine cu haine rupte!”.
Discutia dintre cele doua a continuat si in platou, insa la ce conses au ajuns, aflam din acest material.

Alex Abagiu incepe jurizarea tinutei Georgianei cu aspectele pozitive: ,,Imi place combinatia alb, negru, auriu. Imi place machiajul realizat!”. Parul nu este, insa, ce trebuie si nici nu se omoara dupa pantofi.
Maurice Munteanu: ,,Ai si referinte care trimit catre vechi si catre un tip de cucon!”. Daca e de bine sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました