Bravo, ai stil! – Asocierea pieselor, impeca… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Asocierea pieselor, impeca… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Asocierea pieselor, impeca…

ES
Bravo, ai stil! – Asocierea pieselor, impecabila! Maria a revenit in forta! ,,Stapanesti bine…"
Bravo, ai stil! – Asocierea pieselor, impecabila! Maria a revenit in forta! ,,Stapanesti bine acest capitol”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Nu se numara ea printre veterane, insa face parte din categoria celor care s-au mentinut pe primul loc multe saptamani la rand. In ultimul timp, insa, tinutele Mariei cam scartaie. Speram, insa, ca a revenit cu forte proaspete. Curiosi sa aflati ce ne propune in aceasta seara?

Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor cu multe repere din istoria modei: ,,Avand in vedere sursa clara de inspiratie, poti da trei designeri francezi, din ’80, cunoscuti? Din umilul meu punct de vedere, aceste referinte si trimiteri ar trebui sa joace, sa topaie si sa ajunga la mine, la colegii mei, la cei de acasa si asa mai departe. Lasand la o parte asta, voiam sa te felicit pentru ca stapanesti foarte bine aceasta chestiune grea. Nu te-am vazut niciodata gresind la capitolul texturi. Ai cea mai buna tinuta din platou!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました