Bravo, ai stil! – Jasmine, de parere ca Alex… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine, de parere ca Alex… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine, de parere ca Alex…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine, de parere ca Alexandra are ajutor in competitie: ,,E cusut cu ata alba"
Bravo, ai stil! – Jasmine, de parere ca Alexandra are ajutor in competitie: ,,E cusut cu ata alba”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, concurenta care a stralucit din toate punctele de vedere in gala 12 a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam din acest material. Curiosi?

Ei bine, pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta pe care Jasmine o propune in aceasta seara, mergem putin prin culise, acolo unde Jasmine si Alexandra au purtat o conversatie tensionata. Cu cateva editii in urma, chiar Alexandra a precizat ca si-a pregatit de ceva timp povestile si cateva tinute, ceea ce nu-i miroase a bine rivalei ei, care crede ca are parte de ajutor. Povestea i se pare cusuta cu ata alba si nu se ascunde dupa deget cand vine vorba de competitie. Totusi, daca este asa sau nu, timpul ne va scoate totul la iveala. Cert e ca pentru Alexandra acuzatiile Jasminei sunt flatante: ,,Ii multumesc lui Jasmine ca ma complimenteaza astfel. Eu chiar muncesc la tinutele pe care le fac. Le argumentez in egala masura, argumentez si tinutele voastre la fel de corect, cel putin din perspectiva mea am niste argumente plauzibile!”.

Ne intorceam si la tinuta, caci ea este cea mai importanta. Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor cu cateva cuvinte care ne bucura: ,,Ceea ce ai facut in seara asta este interesant. Tinuta se vrea rafinata, dar nu e. Se vrea dramatica, dar nu e, se vrea si putin siciliana, dar nu e..”.
Ce spun Raluca Badulescu si Alex Abagiu, dar si daca primeste Jasmine cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました