Bravo, ai stil! – Rebecca si-a pus amprenta … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca si-a pus amprenta … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca si-a pus amprenta …

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca si-a pus amprenta in styling: ,,Se vede ca stii cum sa o porti!"
Bravo, ai stil! – Rebecca si-a pus amprenta in styling: ,,Se vede ca simti tinuta si stii cum sa o porti!”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Rebecca. Ce edite concept a avut si ea, ce moment remarcabil a pus in scena! De aceea si suntem extrem de curiosi cum incepe ea cea de-a 13-a saptamana in cadrul ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Curiosi si voi?

Aza, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara: ,,Ai adus un vibe de Rihanna. Imi place cum te-ai imbracat. Imi place partea de sus, mi se pare ca esti foarte incarcata, in rest, esti frumoasa!”.
Oare si juratii vor avea cuvinte de lauda la adresa ei?
Raluca Badulescu: ,,Esti ceva incredibil de fiecare data cand defilezi. Cand apari stau cu ochii pe tine. Parul imi place de mor, topul cu plasa de piele merge la fix, jacheta din denim e reusita. Este foarte bine gandita. E o tinuta pe care o simti si stii sa o porti!”.
Ce spun, insa, Alex Abagiu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました