Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris, sanctiona… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris, sanctiona… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris, sanctiona…

ES
Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris, sanctionata aspru: ,,Este o incropeala!" Maurice nu iarta nimic!
Bravo, ai stil! – Tinuta lui Iris, sanctionata aspru: ,,Este o incropeala!” Maurice Munteanu nu mai iarta nimic!

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Iris, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Veterana, de altfel, Iris se tine tare pe pozitii si, chiar daca multe concurente talentate au pasit in competitie, reuseste inca sa se plaseze pe primul loc in editiile concept. Cu ce ne mai surprinde si astazi, aflam din acest material.

Ioana, despre tinuta pe care Iris o propune in aceasta seara: ,,Imi place acum ca ii vad dresul. Imi plac pantalonii, imi place zona capului, imi place totul la Iris!”. Maria este si ea de aceeasi parere. Ii place aproape tot, cureaua pare sa fie gresit aleasa.

Ei bine, in fata juratilor lucrurile nu stau tocmai bine. Daca Ralucai Badulescu ii plac la nebunie americanismul lui Iris si vibe-ul tinutei, Maurice Munteanu este de parere ca totul este o incropeala.
Ce spune, insa, si Alex Abagiu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました