Bravo, ai stil! – Andreea isi apara tinuta i… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea isi apara tinuta i… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea isi apara tinuta i…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea isi apara tinuta in fata lui Maurice Munteanu! ,,Hai sa ne uitam la Maria"
Bravo, ai stil! – Andreea isi apara tinuta in fata lui Maurice Munteanu! ,,Hai sa ne uitam la Rebecca, la Maria..”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Ea, din pacate, nu a facut o impresie buna nici in gala, dar nici pe parcursul saptamanii trecute. Stelutele vin la ea tot mai greu, iar notele mici din editiile concept parca o urmaresc peste tot. Speram ca saptamana a 13-a de ,,Bravo, ai stil!”- sezonul 8, sa-i poarte noroc.

Rebecca, despre tinuta propusa de veterana showului de moda: ,,Vad ca incepi sa pui din ce in ce mai multe accesorii. Nu-mi place geanta in combtinatie cu bijuteriile, dar pot sa observ pe mana ta ceva sclipitor. Nu-mi plac ciocatele la aceasta rochie, in schimb imi place parul!”. Ioanei, de asemenea, nu-i place tinuta, iar la capitolul geanta, mai bine fara.

Ce spun, insa, juratii, caci parerea lor este extrem de importanta pentru evolutia celor opt concurente, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました