Bravo, ai stil! – IMAGINI SURPRINSE IN CULIS… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – IMAGINI SURPRINSE IN CULIS… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – IMAGINI SURPRINSE IN CULIS…

ES
Bravo, ai stil! – IMAGINI SURPRINSE IN CULISE! Iris si Andreea, gesturi obscene cu zambetul pe buze?
Bravo, ai stil! – IMAGINI SURPRINSE IN CULISE! Iris si Andreea, gesturi obscene cu zambetul pe buze?

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat roscata noastra focoasa, veterana, de altfel, a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!”. Ca de fiecare data, si in aceasta seara suntem extrem de curiosi ce ne-a pregatit. Si voi, nu-i asa?

Trecem la ceva mai serios pana auzim care este verdictul juratilor. Ce s-a intamplat in culise intre Iris si Andreea?
Iris: ,,Am primit un gest neasteptat pe care nu am stiut cum sa il interpretez. Mi-a aratat un semn, degetul mijlociu. A fost un gest in gluma, dar nu-mi dau seama si ce a vrut sa insemne!”. Acest subiect a fost intens dezbatut in platou. Trebuie sa stiti ca avem si imaginile care fac deliciul zilei, caci camerele de filmat nu rateaza nimic. Si celelete fete au fost martore la gestul facut de Andreea. Aza: ,,Am fost socata!”. De ce a ales Andreea sa-i arate lui Iris semne obscene in culise, aflam din acest material.
De asemenea, tot din acest material aflam si ce spun juratii despre tinuta propusa de frumoasa noastra Iris.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました