Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, acuzat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, acuzat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, acuzat…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, acuzate ca au facut o strategie: ,,Una de vechime si…"
Bravo, ai stil! – Jasmine si Andreea, acuzate ca au facut o strategie: ,,Una de vechime si sustinatori, iar cealalta in online!”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, care, desi foarte tanara, a reusit sa arate tuturor ca locul ei pe scena, in lumina reflectoarelor, acolo unde straluceste din toate punctele de vedere. Este una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, asa ca haideti sa vedem ce ne-a pregatit si in aceasta seara.

Ei bine, trebuie sa stiti ca in culise fetele inca nu au terminat de dezbatut prietenia care se formeaza usor, usor intre Andreea si Jasmine. Fiecare are teoria ei. De exemplu, Iris nu crede in legatura dintre cele doua si e sigura ca la mijloc este vorba despre o strategie. Jasmine are un mare impact in online, iar Andreea, pentru ca este in competitie inca de la inceput, a reusit sa isi creeze o mare comunitate de oameni ce o sustin, iubesc si voteaza constant. Aliindu-se, asa pot deveni amandoua mult mai puternice, cele mai votate concurente din cadrul show-ului si cu mari, mari sanse la castig. Daca intre Jasmine si Andreea este sau nu este o prietenie cu beneficii, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました