Bravo, ai stil! – Iris confirma, exista riva… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris confirma, exista riva… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris confirma, exista riva…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris confirma, exista rivalitate intre ea si Andreea: ,,De mica ai fost…"
Bravo, ai stil! – Iris confirma, exista rivalitate intre ea si Andreea: ,,De mica ai fost invatata sa faci acel semn…”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile, cea care deschide si seria defilarilor, este Andreea, concurenta care in ultima vreme nu face impresie buna. Juratii au avertizat-o ca trebuie sa isi revina. Daca a asultat de ei sau nu, ramane de vazut. Pana vom afla care este verdictul si in cazul tinutei propuse in aceasta seara, mergem in culise, acolo unde Iris si Andreea au purtat niste discutii despre sustinatori.

Iris si Andreea se afla in competitia stilistica ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, inca de la inceput. Sunt practic veteranele show-ului si au reusit de-a lungul timpul sa adune in jurul lor o comunitate maricica. Multi o sustin pe Iris, dar la fel de multi si pe Andreea. Tocmai de aceea s-a si creat o mare rivalitate intre cele doua tabere: tabara sustinatorilor Andreei VS tabara sustinatorilor lui Iris. In culise, tot Iris a declarat ca da, este adevarat ca si intre ele exista un soi de rivalitate. De asemenea, frumoasa concurenta a spus lucrurilor pe nume. Daca va mai aduceti aminte imaginile din editia de ieri, trebuie sa stiti ca si astazi i s-a cerut Andreei socoteala pentru gestul obscen. La ce concluzie au ajuns cele doua concurente, dar si ce spun juratii despre tinuta Andreei, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました