Bravo, ai stil! – Look-ul lui Iris starneste… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Look-ul lui Iris starneste… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Look-ul lui Iris starneste…

ES
Bravo, ai stil! – Look-ul lui Iris starneste amuzamentul juriului: ,,Nu semeni cu un om!"
Bravo, ai stil! – Look-ul lui Iris starneste amuzamentul juriului: ,,Nu semeni cu un om!”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a opta concurenta la defilare, dar nu si cea din urma, este Iris. O mai tineti voi minte pe Carina? Daca da, cu siguranta va aduceti aminte de tinuta ei de print modern. Ei bine, Iris, topita de dor, a zis sa compuna o tinuta asemanatoare. Daca ei va fi mai reusita sau nu, aflam chiar din acest material. Stati sa vedeti cum s-a desfasurat jurizarea. Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu au ras cu lacrimi: ,,Nu semeni cu un om. Faci trimitere la o localitate, la Sighisoara. Practic, daca cineva ar face un rebrending de judet sau de localitate, te pun pe tine pe afis!”.
Ce credeti, primeste sau nu primeste Iris cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました